Novak i Krunićeva na novim ispitima

Izvor: Prva.rs, 01.Sep.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Krunićeva na novim ispitima

Prvi će na teren Đoković – njegov meč sa Filipom Kolšrajberom drugi je po redu na stadonu Luis Armstrong, posle duela muškog dubla.
Krunićeva će prvi put biti deo večernjeg programa u Njujorku, pošto će se od jedan čas po srednjoevropskom vremenu sastati sa Viktorijom Azarenkom na stadionu Artur Eš.
Novak sa Kolšrajberom retko kada ima lak posao, ali uglavnom uspeva da izađe na kraj sa njime. Jedini put Nemac je slavio 2009. godine na Rolan Garosu, a Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ima ukupno četiri pobede, uključujući i ovogodišnju u Rimu 4:6, 6:2, 6:1. 

Aleksandra Krunić igra turnir karijere – u poslednja dva meča savladala je Medison Kiz i Petru Kvitovu, ali sada je čeka još teži zadatak u vidu dvostruke finalistkinje Viktorije Azarenke. Čini se da Beloruskinja polako pronalazi formu posle povrede, a biće komplikovanija protivnica za Aleksandru, pošto se bolje kreće i od Kvitove i od Kiz. 

Derbi dana jeste okršaj Endija Marija i Žo-Vilfreda Conge – Škot ne blista na turniru, izgubio je po set od Hasea i Kuznjecova, dok je Francuz izgledao ubedljivo u poslednja dva meča. Do sada su igrali 11 puta, Mari vodi sa 9-2, ali je Conga dobio njihov poslednji okršaj, nedavno u Sinsinatiju kada je osvojio i titulu. 

Gledaćemo i Serenu Vilijams, Vavrinku, okršaj Nišikorija i Raonića, kao i našu Jelenu Janković, koja sa Klarom Koukalovom u konkurenciji parova za suparnice ima treće nositeljke Karu Blek i Saniju Mirzu. 

Stadion Artur Eš, od 17.00:
Flavija Peneta – Kejsi Delakva
Serena Vilijams – Kaja Kanepi
Žo-Vilfred Conga – Endi Mari
od 1.00:
Aleksandra Krunić – Viktorija Azarenka
Kei Nišikori – Miloš Raonić 

Stadion Luis Armstrong, od 17.00:
B. Brajan/M. Brajan – Klan/Smiček
Novak Đoković – Filip Kolšrajber
Jekaterina Makarova – Eženi Bušar
Stan Vavrinka – Tomi Robredo
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolšrajber: Đokovića svi žele da pobede na turniru

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2014

Novak Đoković u osimini finala US Opena igra sa Filipom Kolšrajberom. Do sada je samo jednom uspeo da savlada prvog igra sveta i to na Rolan Garosu pre pet godina. Nemački teniser je u prethodnom kolu eliminisao Džona Iznera, kao i minule sezone na takmičenju u Njujorku, a potom je za četvrtfinale...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.