Novak gostovao kod Grigora na kzn

Izvor: B92, 10.Mar.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak 'gostovao' kod Grigora na kzn

Novak Đoković upao je na konferenciju za novinare Grigora Dimitrova, a bugarski teniser prihvatio je šalu i potom pohvalio drugog igrača sveta.

Novak je tek završio konferenciju za novinare posle svog meča sa Haneskuom, a u prolazu mu je pogled 'sleteo' na Dimitrova.

“Hajde da razgovaramo“, rekao je Novak u sobi punoj novinara, “Moj prijatelj Grigor je najlepši momak na Turu. Ne trebe da govorimo previše o tenisu, imao si toliko uspeha >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove godine, hajde da pričamo o tvom izgledu“.

"Šta želiš da znaš“, rekao je Dimitrov smejućui se.

"Mogu li da ti postavim jedno pitanje? Koji ti je omiljeni ukus slatkiša Šugarpova?“, kazao je Novak, a usledio je i odgovor:

"Flirty sour (flertujuće-kiseli)“, bio je spreman Dimitrov na pitanje o vrsti slatkiša koje je ’lansirala’ njegova devojka Marija Šarapova.

Novinari su se nadovezali na njihovu konverzaciju pitajući Grigora šta misli o Novaku kao osobi i kao igraču.

“Pre svega, on je sjajan momak van terena. Imamo odličan odnos, a možemo pomalo da govorimo i istim jezikom. Imali smo mnogo bitaka na terenu do sada, nadam se da će ih biti još. On je neverovatan takmičar, to svi znamo, dokazao je koliko može, osvajao Gren slem turnire... Nema se više mnogo šta reći o fantastičnom igraču poput njega“, rekao je momak iz Haškova rođen 1991. godine.

Dimitrov je u drugom kolu savladao Robina Hasea sa 6:4, 6:3, a tom prilikom odigrao je najlepši potez dana.

Bugarina sada čeka meč sa Ernestsom Gulbisom iz Letonije.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.