Novak doneo odluku pred Rio koja će oduševiti sve srpske sportiste!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak doneo odluku pred Rio koja će oduševiti sve srpske sportiste!

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, doneo je odluku pred Olimpijske igre u Riju, koja će oduševiti sve srpske sportiste na Olimpijskim igrama.

Đoković je odlučio da bude u Olimpijskom selu zajedno sa ostalim našim sportistima, sve dok mu ne počne turnir 8. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a tada će se premestiti na drugu lokaciju gde će imati potreban mir.

To znači da će naši sportisti imati privilegiju da žive u istoj zgradi, a neki i na spratu sa najboljim teniserom sveta i tako imati priliku za druženje i slikanje.

Teniski turnir biće održan od 8. do 14. avgusta. Srpski teniser je 2008. u Pekingu osvojio bronzanu medalju, a četiri godine kasnije je poražen od Huana Martina del Potra u meču za bronzu.

- Novak će biti u Olimpijskom selu samo do početka takmičenja.

- On je ipak zvezda i potreban mu je mir kako bi se pripremio za mečeve. Kao najbolji teniser sveta ne bi imao mir u selu jer bi svi sportsiti želeli da se slikaju sa njim - rekao je šef misije OKS Damir Štajner.

Foto: Guliver/ Buda Mendes/Getty Images)

Međutim, sigurni smo da će Nole u pauzama svojih mečeva, sigurno bar jedan dan svratiti u selo i obići srpsku kuću i pozdraviti sportiste. U Olimpijskom selu biće 3.600 aprtamana koji bi trebalo da prime 11.000 sportista i 6.000 trenera.

Foto: Guliver/ Buda Mendes/Getty Images)

Najvažnije sportske vesti za 27. jul

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Toronto prava priprema za Rio, ne bojim se virusa

Izvor: B92, 27.Jul.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da se ne plaši virusa zika i da će mu turnir u Torontu biti prava priprema za Olimpijske igre...Đoković je u drugom kolu Rodžers kupa u Torontu savladao Žila Milera rezultatom 7:5, 7:6 (7-3), što mu je bio prvi meč posle poraza u trećem kolu Vimbldona...„Mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.