Novak: Postao sam ovakav igrač zbog mečeva sa Rodžerom i Rafom

Izvor: RTS, 28.Jan.2020, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Postao sam ovakav igrač zbog mečeva sa Rodžerom i Rafom

Đoković će se za plasman u finale Australijan opena boriti protiv Rodžera Federera, a srpski teniser rekao je da su ga upravo dueli protiv Švajcarca, kao i Rafaela Nadala, učinili igračem kakav je danas.
Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je savladao Raonića u četvrtfinalu Australijan open, a za plasman u finale boriće se protiv Rodžera Federera, koji je savladao Tenisa Sandgrena posle velikog preokreta.

"Imam veliko poštovanje prema Rodžeru i svemu što je postigao u ovom sportu. On jedan od najvećih i jedan od dvojice najljućih rivala. Rekao sam više puta, ponoviću opet: mečevi protiv Rodžera i Rafe načinili su me igračem kakav sam danas. Zahvalan sam što sam imao toliko mečeva sa njima. Rodžer je danas bio neverovatan i nije prvi put da je tako nešto uradio u svojoj karijeri. Neka bolji pobedi", rekao je Novak.
Meč između Đokovića i Federera biće 50. međusobni duel, a polufinale ovogodišnjeg Australijan opena na programu je u četvrtak ujutru (oko 9.30) po srednjoevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Postao sam OVAKAV igrač zbog mečeva sa Rodžerom i Rafom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020

Za finale sa Federerom...Novak Đoković je savladao Miloša Raonića u četvrtfinalu Australijan open, a za plasman u finale boriće se u novom klasiku sa starim znancem, Rodžerom Federerom, koji je posle velikog preokreta pobedio Tenisa Sandgrena, što možete da vidite OVDE..."The match ups against...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.