Novac ili trofeji, Barsa traži odgovor do kraja maja?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac ili trofeji, Barsa traži odgovor do kraja maja?

Oni ne žele da čekaju, sada je sve na igraču...

Samjuel Umtiti i dalje razmišlja. Novi sastanak njegovih agenata sa upravom nije dao rezultat, ali postoje naznake da on želi da ostane u Barseloni.

Katalonci ne mogu da pariraju Junajtedu sa platom, čak Umtiti ne bi mogao da dobije ni blizu 9 miliona evra koliko nudi Murinjo.

On ipak smatra da bi za njegovu karijeru najbolje bilo da ostane u Kataloniji, ali sa druge strane, kako piše "Sport",  menadžeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledaju finansijski interes.

Barsa želi da situaciju reši do Mundijala, da se Umtiti izjasni, u suprotnom povući će ponudu za novi ugovor, a onda je ostalo da Junajted, ili neko drugi, plati 60 miliona evra klauzulu i da odvede Francuza.

U tom slučaju, Barselona će se okrenuti Lengleu, ali navodno u klubu nisu puno zabrinuti, naime, oni smatraju i da Vermalen i Mina koji je slabo dobijao šansu mogu da nadoknade odlazak Umtitija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.