Nova zvezda Selesaa se nudi Mančester Junajtedu!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zvezda "Selesaa" se nudi Mančester Junajtedu!

U prethodnom prelaznom roku je par puta bio blizu Milanu.

Kopa Amerika je počela, najbolje reprezentacije Latinske Amerike će se boriti za ovogodišnji trofej u Brazilu. Domaćin je odlično startovao i pobedio Boliviju sa 3:0, treći gol je delo Evertona Soareša koji je ušao samo tri minuta ranije kao rezerva Davidu Neresu.

Mladi ofanzivca Gremija se u prošlosti usko povezivao sa dolaskom u Milan preko Leonarda, ali kako je brazilski sportski direktor otišao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Rosonera" tako je izgleda i ofanzivac odustao od "San Siro" i otvoreno ušao da agituje za "Old Traford".

"Volim takve golove, uđem sa levog boka sa driblingom i onda pokušam da rešim stvari dobrom završnicom. Dosta klubova u Evropi gaji takav stil igre, verujem da bih se snašao u Mančester Junajtedu ili sličnim klubovima", izjavio je Everton po kraju utakmice sa Bolivijom.

Za dvadesettrogodišnjeg igrača se pored pomenutih Junajteda i Milana, navodno interesuje i Mančester Siti. Jedno je sigurno, Everton će promeniti zemlju u kojoj nastupa posle Kopa Amerika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kopa Amerika - Katar upisao prvi bod na "Marakani"! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 23:08

Reprezentacija Paragvaja je ispustila veliko vođstvo na početku prvenstva u Brazilu...Kup Latinske Amerike je počeo, večeras je odigran drugi meč grupe B gde je reprezentacija Katara stigla do istorijskog prvog boda na Kopa Amerika iako je Paragvaj imao prednost od dva gola (2:2)...Nominalni domaćin,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.