Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 09:24

Nova pravila u Zvezdi: Banjac ide na 5.000 evra

Sve ukazuje da ćemo gledati drugačiji prelazni rok u Ljutice Bogdana

Nema zvanične potvrde, niti će je biti do kraja ove sezone, ali nema sumnje da je Crvena zvezda blizu prvog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Vezista Inđije Mihailo Banjac već je kaparisao mesto u redovima srpskog šampiona.

Crvena zvezda je iskoristila kratkoročan ugovor levonogog veziste sa superligašem iz Srema, i praktično već napravila model angažovanja Mihaila Banjca. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Momak rođen 1999. godine doći će na Marakanu za simbolično obeštećenje, i pokušati da se nametne Dejanu Stankoviću na letnjim pripremama. Prostor bi mogli da mu otvore potencijalni transferi Njegoša Petrovića i Dušana Jovančića, iako je Banjac projektovan kao investicija za budućnost.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ostalo je samo da član Inđije, koji je već boravio na Marakani, dogovori lične uslove saradnje sa Crvenom zvezdom. Prema onome što se može čuti u Ljutice Bogdana Banjac će za standarde crveno-belih imati skromna primanja. Maksimalno 5000 evra mesečno, kolikko otprilike imaju izdanci omladinske škole Željko Gavrić i Veljko Nikolić.

Sve to ukazuje na nova pravila ponašanja u Crvenoj zvezdi, i stezanje kaiša. Pretrošlog i prošlog leta igrači koji su iz domaćeg prvenstva dolazili u Zvezdu, mogli su da računaju na ugovore koji ima garantuju minimalno 120.000 evra godišnje. U tu grupu igrača spadaju Dušan Jovančić, Aleksa Vukanović, Miloš Vulić, Radovan Pankov...

Mladi vezista u prvom kontaktu sa rukovodstvom Crvene zvezde nije insistirao na finansijskim temama. Svestan je da će, u slučaju dobrih igara, brzo dobiti revidirani ugovor. Ali pre toga ga čeka mnogo posla.

Banjac je skrenuo pažnju sportskog sektora Crvene zvezde u prošloj i ovoj sezoni. Ove godine je u elitnom rangu takmičenja na 19 mečeva postigao jedan gol.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.