Nova potvrda - Milan dovodi zvezdu Bundeslige!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova potvrda - Milan dovodi zvezdu Bundeslige!

Uprava "Rosonera" se ne zaustavlja.

Milan je definitivno najaktivniji klub na transfer pijaci do sada.

Doveli su tri pojačanja, stigli su Musaćo (Viljareal), Kesi (Atalanta) i Rikardo Rodrigez (Volfsburg), a pored toga na radaru Milana nalazi se još plejada vrsnih fudbalera.

Želje su Andrea Konti iz Atalante, Bilja i Keita iz Lacija, Klasen iz Ajaksa, Krihovijak iz Pari sen Žermena, kao i jedan vrhunski napadač, poslednji se u vezu sa prelaskom na "San >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Siro" dovodio Andre Silva iz Porta.

I pored njih, Milan je pronašao jedno pojačanja i u Bundesligi, naime zainteresovani su za fudbalera RB Lajpciga Emila Forsberga.

Sjajni Šveđanin je blistao u Bundesligi minule sezone, pisali samo danas o njegovom potencijalnom transferu u Milano.

Sada je čitava priča dobila na težini, kako je agent ovog fudbalera potvrdio da putuje u Milano.

Dotični Hasan Džetinkaja, koji vodi računa o karijeri fudbaler Lajpciga, ali i o karijeri Viktora Lindelofa, govorio je za medije o prelasku švedskog defanzivca u Mančester junajted.

Švedski list "Afonbladet" je preneo da je Lindelof pred lekarskim pregledima uoči prelaska na "Old Traford", ali njegov agent nije hteo da priča na tu temu.

"Viktorov sledeći let je za Norvešku, moj je za Milan", izjavio je Džetinkaja.

Upravo tu je namerno ili slučajno, otkrio da u Italiju putuje kako bi sa "Rosonerima" pregovarao oko svog drugog klijenta Emila Forsberga.

Inače, iako je njegov agent odlučio da se ne izjasni po pitanju transfera u Mančester junajted, Lindelof će postati prvo pojačanje klub sa "Old Traforda" ovog leta, kako je objavljeno na zvaničnoj stranici "Crvenih Đavola".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan ne staje, stiže i pojačanje iz Mančestera?

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2017, 13:46

''Rosoneri'' se baš naoštrili...Fudbalski klub Milan mogao bi uskoro da realizuje transfer Matea Darmijana iz Mančester junajteda...Kako je preneo dobro obavešteni novinar Tankredi Palmeri, Milan je poslao ponudu od 15 miliona evra koliko i traži Junajted...Italijan nije bio standardan kod Žozea...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.