Nova pobeda Majnca, Fortuna se vratila na staro (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Majnca, Fortuna se vratila na staro (video)

Nakon dve dobre utakmice Fortune iz Dizeldorfa, danas su poraženi na svom terenu.

Fortuna nema sreće.

Ekipa iz Dizeldorfa je taman ušla u dobar ritam, očekivao se i danas dobar rezultat, ali ga navijači ovog tima nisu videli. Majnc je uzeo sva tri boda na stadionu "Espirit arena", slavili su sa 0:1.

Možda je nerešen ishod na današnjem meču najrealniji rezultat, ali se to nije desilo, ekipa Majnca je bila prisebnija u napadu i na kraju je slavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velika tri boda u borbi za evropska takmičenja.

Mateta je bio strelac jedinog gola na ovoj utakmici, primio je loptu u kaznenom prostoru, izigrao svog čuvara i prevario golmana Rensinga koji je možda mogao i bolje da reaguje.

Imala je Fortuna prilike preko Giselmana i Heningsa, ali promene rezultata nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.