Nova pobeda Liverpula u Premijer ligi

Izvor: Beta, 11.Jan.2020, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Liverpula u Premijer ligi

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na gostujućem terenu u Londonu Totenhem sa 1:0, u utakmici 22. kola Premijer lige.Jedini gol postigao je Roberto Firmino u 37. minutu, na asistenciju Mohameda Salaha.Liverpul je ostvario 20. pobedu u 21 utakmici u Premijer ligi i jedina je neporažena ekipa."Crveni" su prvi na tabeli sa 61 bodom i imaju 16 bodova više, ali i meč manje od drugoplasiranog Lestera.Totenhem je bez pobede u poslednje tri utakmice. Londonski klub pretrpeo je drugi uzastopni poraz, ukupno osmi u prvenstvu i zauzima osmo mesto na tabeli sa 30 bodova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIVERPUL NASTAVLJA DA MELJE I PROTIV TOTENHEMA: Radost Redsima doneo Firmino (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Jan.2020

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na gostujućem terenu u Londonu Totenhem sa 1:0, u utakmici 22. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.