Nova odlaganja u Evroligi, supendovana tri meča!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 15:58

Nova odlaganja u Evroligi, supendovana tri meča!

Šta će biti sa takmičenjem, pitaju se mnogi...

Tri utakmice petog kola košarkaške Evrolige odložene su zbog korona virusa, saopšteno je iz elitnog takmičenja.

Kako se navodi, utakmice Zenit – Armani i Efes – Asvel odložene su jer ruski i francuski klub nemaju osam zdravih igrača, dok je susret Alba – Baskonija odložen pošto je berlinski klub u izolaciji.

Zbog pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prethodno, između ostalih, odložen i duel Asvela i Crvene zvezde, mnogi navijači "crveno-belih" su očekivali pobedu službenim rezultatom, ali je organizacija Evrolige odlučila da promeni pravilo koje je primenila retroaktivno.

Prema novim propisima jedna utakmice može biti odložena najviše tri puta, nakon čega će biti registrovana službenim rezultatom na štetu ekipe koja je odgovorna za neodigravanje.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložene tri utakmice košarkaške Evrolige zbog virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2020

Tri utakmice petog kola košarkaške Evrolige odložene su zbog virusa korona, saopšteno je iz elitnog takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.