Nova brutalnost ubice sove: kopačkom u rebra rivala /video/

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova brutalnost ubice sove: kopačkom u rebra rivala /video/

Fudbaleri vole da šutiraju. Tu nema ničeg spornog, to im je i posao. Ali, šutiranja na koja se odlučuje Luis Moreno prevazilaze sve granice dobrog ukusa.

O ovom sada već čuvenom fudbaleru Deportivo Pereire pisali smo kada je šutnuo sovu, maskotu rivala koja se našla na igralištu.

Moreno je, nakon što je nesrećna životinja preminula dva dana kasnije u veterinarskoj ambulanti, tada bio suspendovan, novčano kažnjen a potom je morao u zoološki vrt na predavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stručnjaka o sovama, pritom se obavezavši da jednom mesečno posećuje tu ustanovu i radi kao volonter.

No, mira očigledno - nema. Na utakmici protiv Deportivo Kalija brutalno je šutnuo protivničkog igrača Andresa Eskobara u donji deo grudnog koša, pokušavajući navodno da se domogne lopte.

Crveni karton pokazan mu je istog trenutka, ali teško da će on biti dovoljan da Luis Moreno smiri svoje strasti, jer od šutiranja svega i svačega izgleda da nema nameru da odustane.

Povezane vesti: Suspenzija i volontiranje u zoo vrtu za ubicu sove

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Moreno potvrdio da je divljak

Izvor: RTS, 12.Apr.2011, 13:58

Ceo svet ostao je zgrožen kada je igrač Deportivo Pereire, Luis Moreno, pre nešto više od mesec dana, za vreme utakmice šutnuo povređenu sovu koja se našla na travi. Potvrdu nadimka "divljak", Moreno je zaslužio kada je nedavno protivničkog fudbalera, koji se nalazio na zemlji, krvnički šutnuo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.