Nolito doneo Selti pobedu u finišu

Izvor: Akter, 18.Okt.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nolito doneo Selti pobedu u finišu

Fudbaleri Selte pobedili su u gostima Viljareal sa 2:1 u prvoj današnoj utakmici osmog kola španske Primere i tako ostali u vrhu tabele

Pobedu Selti doneo je napadač Manuel "Nolito" Agudo Duran golom u 90. minutu meča. Tim iz Viga sada ima 18 bodova, koliko imaju i Real Madrid i Barselona, sa kojima ekipa deli prvo mesto.

Viljareal je meč završio sa 10 igrača, pošto je Erik Beli dobio dva nepotrebna žuta kartona, prvi zbog odugovlačenja, a drugi zbog igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << rukom na početku drugog poluvremena.

Selta je povela u 41. minutu golom Fabijana Orelane, a Viljareal je izjednačio preko Denisa Suaresa u 67, samo da bi Nolito u završnici iskoristio odbitak o stativu Orelane i postigao pobednički gol.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.