Nojer: Uvek je sve moguće, samo ne i protiv Barselone

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer: Uvek je sve moguće, samo ne i protiv Barselone

Golman Bajerna Manuel Nojer održavao je svoj tim do 77. minuta prvog meča polufinala Lige šampiona, a onda je tri puta vadio loptu iz mreže u porazu na Nou Kampu sa 3:0.

Sjajno je branio nemački golman u većem delu utakmice, ali nije imao rešenje u finišu za čudesnog Lionela Mesija koji je 100. nastup u evropskim takmičenjima ukrasio magijom sa dva gola i asistencijom.

"Protiv Porta smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << videli da je uvek sve moguće, ali sada igramo protiv Barselone. Nismo iskoristili šanse. Moramo da i dalje da verujemo, nikad ne reci nikad", trudio se Nojer da ostane optimista.

On se i osvrnuo na poraz od Porta u četvrtfinalu sa 1:3, pošto su u revanšu demonstrirali silu sa 6:1.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luis Enrike nokautirao Gvardiolu: Perfektan rezultat, Mesi je umetnik

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

Trener Barselone Luis Enrike je potpuno nadmudrio nekadašnjeg saigrača Pepa Gvardiolu i nije krio oduševljenje posle pobede nad Bajernom sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona..."Imamo perfektan rezultat koji nas je primakao finalu, ali moramo da završimo posao u revanšu. Zadovoljan sam...

Nastavak na Blic...

BITKA ZA VEČNOST: Argentinski čarobnjak Mesi ponovno nadmašio Ronalda

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015, 09:12

Barselonin as sa dva gola u pobedi nad Bajernom izbio na prvo mesto večne liste strelaca u Ligi šampiona..Postigavši dva pogotka protiv Bajerna u razmaku od tri minuta prvog polufinala Lige šampiona, fudbaler Barselone Argentinac Leo Mesi ponovno je izbio na vrh liste najboljih strelaca svih vremena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.