Noel najbolji u Vengenu za prvu pobedu u Svetskom kupu

Izvor: Beta, 20.Jan.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noel najbolji u Vengenu za prvu pobedu u Svetskom kupu

Francuski skijaš Kleman Noel pobednik je današnjeg slaloma, koji je u okviru Svetskog kupa vožen u švajcarskom Vengenu. Noel je najbolje vreme imao i posle prve vožnje, u drugoj je 21-godišnji Francuz uspeo da odbrani prednost i na kraju upiše svoju prvu pobedu u Svetskom kupu.On je slavio s vremenom 1:45,40.Drugo mesto osvojio je Austrijanac Manuel Feler sa 0,08 sekundi zaostatka, dok je treći bio njegov sunarodnik Marsel Hiršer sa 0,10 sekundi zaostatka za pobednikom.U generalnom plasmanu Svetskog kupa Hiršer je prvi sa 1.036 bodova, odnosno ima 415 bodova više od drugoplasiranog Norvežanina Henrika Kristofersena.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Noel najbolji u Vengenu za prvu pobjedu u Svjetskom kupu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2019

Francuski skijaš Kleman Noel pobjednik je današnjeg slaloma, koji je u okviru Svjetskog kupa vožen u švajcarskom Vengenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.