Noel najbolji u Kicbilu, Šmidhofer u Garmišu

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noel najbolji u Kicbilu, Šmidhofer u Garmišu

Francuski skijaš Kleman Noel pobednik je današnjeg slaloma, koji je u okviru Svetskog kupa vožen u Kicbilu.

Šest dana nakon što je slavio u slalomu u Vengenu i tako upisao prvu pobedu u Svetskom kupu, Noel je danas bio najbrži i u Kicbilu s vremenom 1:45,53.

On je iza sebe ostavio Austrajinaca Marsela Hiršera, koji je bio sporiji za 0,29 sekundi, dok je treće mesto osvojio Francuz Aleksis Pentiro sa zaostatkom od 0,36 sekundi.

Prošlogodišnji pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Kicbilu, Norvežanin Henrik Kristofersen trku je završio kao četvrti.

Hiršer je prvi u generalnom plasmanu sa 1.116 bodova, ispred Kristofersena koji je sakupio 671 bod.

Austrijska skijašica Nikol Šmidhofer pobedila je danas u superveleslalomu u Garmiš-Partenkirhenu.

Ona je za 0,23 sekunde bila brža od Italijanke Sofije Godje koja se danas takmičila prvi put od povrede zgloba u oktobru.

Treće mesto osvojila je Lara Gut iz Švajcarske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.