Njukasl pušta Mitrovića za 23 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njukasl pušta Mitrovića za 23 miliona evra

"Skajsports" podseća da naš reprezentativac ima još dve godine ugovora.

Rafael Benitez definitivno ne računa na Mitrovića. Ako španski trener ostane u klubu, sva je prilika da će mu glavni izbor za napadača biti Holanđanin Bas Dost koji odlazi iz lisabonskog Sportinga.

To je, opet, dobra vest za Fulam u kojem je Mitrović igrao u drugom delu minule sezone i bio jedan od najzaslužnijih što se tim, koji predvodi Slaviša Jokanović, preko plej-ofa vratio u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ligu. Ostaje da se vidi hoće li gazda Fulama Šahid Kan, američki milijarder pakistanskog porekla, da odreši kesu.

Mitrović je došao u Njukasl 2015. kao bomba iz Anderlehta. Za razliku od 44 golova u 90 utakmica u belgijskom timu, u koji je prešao iz Partizana, na 72 meča u crno-belom dresu Njukasla dao je 17 pogodaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.