Njukasl ne može da priušti najveće zvezde

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 20:03

"Njukasl ne može da priušti najveće zvezde"

Edi Hau, menadžer Njukasla, kojim rukovodi saudijski koncern, kaže da u ovom tenutku nije realno da Njukasl obezbedi potpise igrača poput Nejmara ili Ronalda.

Od kada je Investicioni fond iz Saudijske Arabije preuzeo Njukasl, ovaj premijerligaš je postao jedan od finansijski najmoćnijih klubova na svetu, pa ipak, Edi Hau, koji vodi tim, kaže da menadžment ne može da prišuti najveća imena.

"Nismo ni blizu tome da možemo da dovedemo takve igrače", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hau, prenosi "BBC".

Od dolaska novih vlasnika Njukasl je u pojačanja investirao 250 miliona funti međutim menadžer "svraka" kaže da senzacionalni transferi nisu realni u ovom trenutku.

"To su najbolji svetski igrači i nećemo nikad biti u poziciji da priuštimo sebi takve igrače, tolika obeštećenja i tolike plate, nego mi moramo da pronađemo mlade koje ćemo da razvijamo u vrhunske igrače".

Najzvučnija imena koja su stigla u klub od dolaska Saudijaca su Kieran Tripie, Bruno Gimaraeš, Sven Borman, Nik Poup i najskuplji među njima Aleksander Isak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.