Ništa od povratka u Zvezdu, Vranješ ide u AEK

Izvor: Press, 22.Dec.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od povratka u Zvezdu, Vranješ ide u AEK

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ neće se vratiti u Crvenu zvezdu jer je odlučio karijeru da nastavi u atinskom AEK-u.
foto: tanjug.rs
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ neće se vratiti u Crvenu zvezdu jer je odlučio karijeru da nastavi u atinskom AEK-u.
Kako prenosi grčki Sport24, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Vranješ je doputovao u Atinu i danas bi trebalo da potpiše ugovor, ukoliko prođe medicinske preglede.
Ovaj 27-godišnji defanzivac nedavno je izjavio da ozbiljno razmišlja da ponovo ponese dres Crvene zvezde, čiji je član bio od 2009. do 2011. godine, ali je, po svemu sudeći, prihvatio poziv potpredsednika AEK-a Dušana Bajevića.
Karijeru je počeo u Borcu iz Banjaluke, a igrao je još za Napredak iz Kruševca, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazig, Gaciantep, Sporting iz Hihona i Tom.
Za reprezentaciju BiH nastupio je 28 puta i bio deo tima na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014.godine.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši štoper Zvezde najbliži povratku u Ljutice Bogdana

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016

Crveno-beli će u narednim danima pokušati da završe posao sa Bogdanom Planićem..Defanzivac je u Crvenoj zvezdi već proveo šest meseci, a dobre partije ove sezone su preporuka da ponovo bude u crveno-belom. Po svemu sudeći minimalne su šanse da Ognjen Vranješ ponovo obuče Zvezdin dres, reprezentativac...

Nastavak na HotSport.rs...

Ništa od povratka u Zvezdu, Vranješ ide u AEK

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2016

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ neće se vratiti u Crvenu zvezdu jer je odlučio karijeru da nastavi u atinskom AEK-u...Kako prenosi grčki "Sport24", Vranješ je doputovao u Atinu i danas bi trebalo da potpiše ugovor, ukoliko prođe medicinske preglede...Ovaj 27-godišnji defanzivac...

Nastavak na Vesti-online.com...

NIŠTA OD POVRATKA: Grci otimaju Zvezdi pojačanje, već je u Atini

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016

Nakon što se izjalovio transfer Arune, po svoj prilici Zvezda će ostati i bez drugog planiranog pojačanja.. . Kako prenosi grčki „Sport 24“, Ognjen Vranješ je doputovao u Atinu gde bi trebao da potpiše ugovor sa AEK-om.. Iako je i sam igrač nedavno izjavio da bi voleo da se vrati na Marakanu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.