Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 18:49

Ništa od povratka Jovića u Ajntraht

Fredi Bobić ostavio prostor za prodaju Kostića (i)li Trapa

Pojavila se pre dva dana informacija da bi Luka Jović mogao natrag u Frankfurt, ali je brže-bolje stigao demanti. Ni manje, ni više, nego iz usta Fredija Bobića, sportskog direktora Ajntrahta koji je glasine iz Španije opovrgao.

Na konrektno pitanje da li postoji šansa da srpski centarfor stigne na pozajmicu do kraja sezone, što je navodno lična želja fudbalera, Bobić je odlučno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uzvratio:

„Jović se sigurno ne vraća“.

Šta je tačno razlog za odsečan odgovor direktora Ajntrahta nije lako protumačiti, ako se ima u vidu da je Jović baš u Frankfurtu oživeo karijeru i stigao do transfera vrednog 60.000.000 evra. Možda činjenica da trener Adi Hiter u napadu računa na Portugalca Andrea Silvu, definitivno otkupljenog od Milana, kao i Basa Dosta, dovedenog prošle godine iz Sportinga. Realov plan je ionako da Luku pošalje u sredinu spremnu da mu garantuje oko 35 utakmica do kraja sezone, a Ajntraht očigledno nema u planu da razvija tuđe igrače, iako je kao stvoren za nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde.

Sigurno bi Frankfurt predstavljao najbolju destinaciju za Jovića. U Ajntrahtu bi imao uslove da opet bude napadač koji rešava utakmice. Okruženje mu je poznato, navijači i ljudi iz kluba ga vole, a bilo bi loše ako bi pribegao alternativnom planu i ostao u Madridu. Nema mu druge nego da ode, jer ne igra. Meč sa Sosijedadom pokazao je da mu Zidan neće davati previše prilika. Najbolje bi mu bilo da se vrati u sredinu koja ga je lansirala tako visoko“, poručio je Joviću Dimitar Berbatov, nekadašnji bugarski napadač, sa bundesligaškim iskustvom, očigledno pre nego što je čuo Bobićeve reči.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

A Fredi je dodao još da do kraja prelaznog roka i te kako može da bude pomeranja u Frankfurtu, da ne odbacuje mogućnost da neko napusti klub. Na izlaznim vratima su, bar prema medijskim navodima, golman Kevin Trap i krilo Filip Kostić, za koje je Ajntraht zbirno tražio oko 60.000.000 evra.

Ne može se prepostaviti da nas čeka još jedan veliki transfer. Ostavljam otvorena vrata, prelazni rok završava se tek 5. oktobra, a ovo leto je pokazalo da je na pijaci sve moguće“, dodao je direktor Ajntrahta.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.