Ništa od Zvezde, Amerikanac odabrao Japan!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 12:40

Ništa od Zvezde, Amerikanac odabrao Japan!

Jasno je za koji put se odlučio.

Pisali smo ranije da je Zvezda pokazala interesovanje za košarkaša Dinamo Sasarija Dvejna Evansa.

Ovaj 28-godišnji košarkaš je nakon četiri provedene godine na Sent Luis koledžu profesionalnu karijeru počeo 2015. godine u Nemačkoj, u redovima Gladijatora iz Trira.

Igrao je potom za Gisen 46erse, da bi 2017. godine potpisao za Ludvisburg. Menja ekipu i naredne sezone, ali ostaje u Nemačkoj, potpisao je za Ulm. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Od minulog leta je u redovima Dinamo Sasarija, ali je postalo jasno da neće produžiti saradnju sa italijanskim timom.

Evans je visok 201cm, nastupa na pozicijama krilnog centra i krila, a u dresu Sasarija je do prekida sezone upisao 21 nastup u Seriji A, u proseku je beležio 14,1 poena uz 7,1 skokova po meču, prosečno je beležio indeks korisnosti od 18,6.

Ipak, izgleda da od dolaska na Mali Kalemegdan neće biti ništa, kako javlja "Sportando", jer je Amerikanac u završnim pregovorima sa timom iz Japana.

U pitanju su Rjukju Golden Kingsi iz Okinave, očekuje se da dve strane uskoro postignu dogovor.

Zvezda je zainteresovana i za sjajnog centra, koji je minule sezone zadavao puno muka Partizanu, više o tome u nastavku.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.