Ništa od Vojvodine, Gavrić ostaje u Zvezdi

Izvor: Mondo, 04.Feb.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Vojvodine, Gavrić ostaje u Zvezdi

Dogovor igrača i trenera Lalatovića je postojao, ali je "zapelo" između klubova.

Foto: MN Press

Velike probleme imao je Nenad Gavrić u prvom delu sezone da se izbori za minute na terenu, ali ne odustaje.

Krilni fudbaler koji je pre godinu i po dana stigao u Crvenu zvezdu nastavlja da se bori za mesto u timu, pošto je propao transfer u Vojvodinu.

"Nastavljam da se borim za veću minutažu i ostajem sigurno do leta. Motiv je da osvojim titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Zvezdom, bez obzira na trenutni status. Gurali smo dobro, a u ovom stilu sledi nastavak", optimista je Gavrić u izjavi za Sport.

Otkrio je i zašto nije došlo do odlaska u Novi Sad, iako ga je trener Nenad Lalatović želeo ponovo u svom timu.

"Pričao sam sa Lalatovićem i sa naše strane nije bilo ništa sporno. Onda su razgovarali klubovi i nisu se dogovorili za aranžman. Tako je, kako je, mora se dalje još jače".

Gavrić, međutim, ne isključuje da bi do kraja prelaznog roka mogla da stigne i inostrana ponuda.

"I ta opcija nije isključena do 12. februara i kraja prelaznog roka. Videćemo, moje je da dobro odigram", poručio je 24-godišnji fudbaler.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.