Ništa od Reala, Kepa ostaje u Bilbau do 2025.

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Reala, Kepa ostaje u Bilbau do 2025.

Golman Atletik Bilabao Kepa Arizabalaga produžio je ugovor do juna 2025. godine i tako stavio tačku na priču o najavljivanom prelasku u Real Madrid. Dosadašnji ugovor 23-godišnjeg golmana ističao je na leto, a prema novom će potencijalni kupci morati da izdvoje 80 miliona evra na ime otkupne klauzule.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zidan odjavio golmana, Real se vratio u 2012. i nema rešenja!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018

Koliko će ovo uticati na odnos Pereza i Zidana i da li je ovo korak ka smeni, teško je reći. Tek, već šest godina u Realu se ponavlja ista situacija...Kako je otkriveno, dva su razloga zbog čega je Kepa Arizabalaga odlučio da potpišu novi ugovor sa Bilbaom iako je bio na vratima Reala, koji je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.