Ništa od Pekovića, osmeh za Bjelicu

Izvor: MVP.rs, 22.Sep.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Pekovića, osmeh za Bjelicu

Trener Vulvsa je sa novinarom "Star Tribjuna" razgovarao o sezoni koja sledi.

Bliže se početak nove NBA sezone. Ekipe se zvanično okupljaju 27. septembra, kada startuje trening kamp. Jedan od timova koji bi trebalo da dožive najveći zaokret u odnosu na prethodni period je Minesota. Poslovi predsednika košarkaških operacija i trenera povereni su Tomu Tibodou (58), koji će imati težak posao da veliki talenat pretoči u kvalitet.

U razgovoru sa Džerijem >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Zgodom, izveštačem "Star Tribjuna" iz Mineapolisa, Tibodo je otkrio neke karte...

"Rekao mi je da Peković neće biti spreman za trening kamp, da na njega nije ostavio nikakav utisak i da od Pekovića ne očekuje ništa u narednom periodu", napisao je Zgoda na Tviteru.

Peković je u prethodne dve sezone, zbog povrede Ahilove tetive, odigrao samo 43 utakmice. Ipak, Minesota će u naredne dve godine, ukoliko ne pronađe partnera za trejd, morati da mu isplati 23.7 miliona dolara. Situacija je takva da Vulvsi pod košem imaju mlade košarkaše, koji se sjajno uklapaju u Tibodovu viziju košarke, pre svih Karla-Entonija Taunsa i Gorgija Đenga.

"Kada sam ga pitao za Bjelicu samo se osmehnuo", dodao je Zgoda.

Što se tiče Nemanje Bjelice, sa kojim smo nedavno uradili opširan intervju, on je trenutno jedina "streč četvorka" u ekipi i u sezoni koja sledi bi trebalo da dobije svoju šansu.

Na kraju, da pomenemo i to da uprava Minesote, prema pisanju američkih medija, pregovara sa Kevinom Garnetom o otkupu njegovog ugovora za narednu sezonu koji iznosi osam miliona dolara. To bi trebalo da znači i kraj karijere legendarnog košarkaša.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.