Ništa od Flamenga, Baloteli se vraća na Čizmu?!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Flamenga, Baloteli se vraća na "Čizmu"?!

Italijanski napadač ima dve ponude iz Serije A.

Mario Baloteli je slobodan igrač, Italijan nije produžio ugovor sa Marsejom. Delovalo je da će uskoro promeniti kontinent i pridružiti se brazilskom Flamengu, ali za sada nema ništa zvanično.

Sportitalia prenosi da ekscentrični napadač ima dve ponude iz domovine.

Fiorentina stoji i dalje kao opcija, Komizo bi hteo da pridoda "ludu glavu" Fiorentini. Nema sumnje da bi pored kvaliteta Italijan doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ogroman marketinški potencijal, na šta čelnik "Ljubičastih" itekako računa.

Tu je takođe i ponuda povratnika u Seriju A, Helas Verona navodno razmišlja o ponudi koja bi bila odgovarajuća za usluge Italijana. Videćemo da li nam sledi veliki povratak, ali predviđanja kada je u pitanju Baloteli i njegova karijera su uvek nezahvalna.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠTA OD BRAZILA: Baloteli se vraća u Italiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019

Dva kluba žele da dovede ekscentričnog napadača...Mario Baloteli napustio je Marsej po isteku ugovora jer nije hteo da produži saradnju sa francuskim klubom, a u jednom trenutku je izgledalo da će se otisnuti put Brazila i postati igrač slavnog Flamenga, ali za sada od toga nema ništa...Italijanski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.