Ništa novo - Miler asistent, Leva strelac, Bajern u finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 23:03

Ništa novo - Miler asistent, Leva strelac, Bajern u finalu! (video)

Kakva mašinerija!

Bajern Minhen je drugi finalista Kupa Nemačke, pošto je večeras na svom stadionu pobedio Ajntraht iz Frankfurta rezultatom 2:1 (1:0).

Tandem Miler-Levandovski nastavio je da melje i danas - prvi je opet bio asistent, 23. put ove sezone u svim takmičenjima, dok je drugi postigao svoj 44. pogodak!

U 14. minutu, Miler je kao na tacni proigrao Ivana Perišića, koji je glavom postigao pogodak za 1:0, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Gosti su u nastavku uspeli da izjednače, u 69. minutu, Kamada je asistirao Da Kosti, a ovaj pogodio za 1:1.

Ipak, samo pet minuta kasnije, domaći su se praktično ušetali u gol, nova nestvarna akcija, Kimih asistira Levandovskom koji pogađa za konačan rezultat - 2:1.

Za poraženi tim nije igrao suspendovani Filip Kostić, dok je Mijat Gaćinović napustio teren u 66. minutu.

Bajern će u finalu, 4. jula igrati protiv Bajer Leverkuzena za novi trofej u Kupu Nemačke.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.