Ništa nismo naučili, nešto mora da se menja

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 11:49

"Ništa nismo naučili, nešto mora da se menja"

Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović izjavio je da je razočaran porazom od Rumunije (17:14) u meču za plasman od 5. do 8. mesta na Svetskom kupu.

Srbija će posle poraza od Rumunije u Los Anđelesu igrati u nedelju od 22 sata protiv Nemačke za sedmo mesto na Svetskom kupu.

"Čestitke Rumuniji, borili su se od početka do kraja i zaslužili su pobedu. Za moje igrače mogu da kažem da nisu naučili lekciju od prošlog leta da moramo protiv svakog tima da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << damo sto odsto, ako hoćemo pozitivan rezultat i pobedu. Na žalost oni nisu poštovali ni Rumuniju, ni sebe i nešto ćemo morati da menjamo u budućnosti. Izgubili smo i drugi meč koji nismo smeli. Jedino je dobro što ovaj meč nije važan za ovu sezonu, ali je najvažnije da naučimo da ne ponavljamo greške u narednim mečevima", rekao je Stevanović, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srpski vaterpolista Marko Radulović bio je najefikasniji na meču sa sedam golova.

"Rumuni su zaslužili pobedu, odigrali su dobar meč sa mnogo više želje u pobedi i napadu. Primili smo previše golova. Moramo da igramo mnogo bolje u odbrani, da pravimo blokove i tako pomognemo golmanima", dodao je Radulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.