Ništa Inter, ništa Liverpul: Srbin ostaje u Bundesligi

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa Inter, ništa Liverpul: Srbin ostaje u Bundesligi

Ispadanjem Štutgarta iz Bundeslige postalo je jasno da će se svi igrači ovog kluba naći na transfer listi, a među njima i srpski reprezentativac Filip Kostić.

Postojalo je veliko interesovanje za bivšeg igrača kragujevačkog Radničkog, ali kada su “švabe” objavile da otkupna klauzula iznosi 17 miliona evra odustajali bi čak i velikani poput Intera, Liverpula ili Valensije.

Međutim, postoji klub koji je spreman da izdvoji toliko novca, ali samo u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da u skorije vreme prihoduje od prodaje jednog svog igrača.

Naime, nemački mediji pišu da je Volfzburg spreman da plati obeštećenje, ali pod uslovom da pre toga proda Andrea Širlea Borusiji iz Dortmunda za 30 miliona evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.