Nismo mi Barsa jer Barsa sada ne liči ni na šta

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 15:27

"Nismo mi Barsa jer Barsa sada ne liči ni na šta"

Trener Benfike Žorž Žezus bio je zadovoljan nakon trijumfa njegove ekipe nad Standardom iz Liježa u Ligi Evrope.

Ipak, on nije "prihvatio" pohvalu igrača protivničke ekipe, Medija Karsele, koji je lisabonski tim uporedio sa Barselonom.

Naime, fudbaler belgijskog sastava je posle utakmice rekao da Benfika igra kao Barselona.

"Žorž Žezus jako voli igrati sa posedom. U prvom poluvremenu smo imali jako malo poseda lopte. Sa Picijem i Tarabtom Benfika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgleda kao Barsa", rekao je Karsela.

Ubrzo je stigao i odgovor stratega portugalskog tima.

"Neću reći da izgledamo kao Barsa jer Barsa ne liči ni na šta. Možda izgledamo kao ona Barsa od pre nekoliko godina, ali ova sada ne vredi ništa", rekao je Žezus.

Benfika je posle dva kola LE prva u grupi ispred Rendžersa, Leha i Standarda, dok u domaćem šampionatu drže čelo tabele sa 15 bodova, dva više od gradskog rivala Sportinga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.