Nismo kao oni – imamo je*enog Stefa Karija

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 14:13

"Nismo kao oni – imamo je*enog Stefa Karija"

Drejmond Grin govorio je o igrama Golden Stejt Voriorsa ove sezone.

Prošle sezone bili su najlošiji tim na Zapadu, a ove su na osmom mestu i igraće na plej-in turniru, gde će pokušati da izbore plasman u plej-of.

Vezali su četiri pobede i trenutno su na skoru 37-33, na dve utakmice do kraja regularnog dela sezone.

Ove Voriorse uporedili su sa "We Believe" Voriorsima, kada su igrali Beron Dejvis, Džejson Ričardson, Met Barns, Stiven Džekson...

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Oni su kao osmoplasirani izbacili prvoplasirani Dalas, što je prvi put u istoriji da se tako nešto desilo, od kada se prva runda plej-ofa igra na četiri dobijene utakmice.

"Mi nismo 'We Believe' Voriorsi 2.0. Zašto? Pa jer imamo je*enog Stefa Karija", rekao je Grin posle utakmice sa Finiks Sansima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.