Nismi dugo čekali, Ronaldo odgovorio Murinju!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismi dugo čekali, Ronaldo odgovorio Murinju!

Jasno da se odmah oglasio, pa se hladni rat dvojice najpoznatijih Portugalaca nastavlja!

Istorijat odnosa Murinja i Ronalda znate, juče je trener Junajteda rekao da u finalu Kristijano nije doprineo ništa i da je izgubio kontrolu.

O tome možete da čitate ovde, a danas se Kristijano oglasio i slikom "odgovorio" nekadašnjem treneru koga od odlaska "Posebnog" iz Reala jednostavno ignoriše.

"Brzo podsećanje", napisao je Ronaldo ispod slike na kojoj su on >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i još trojica saigrača kako slave pobedu na EP.

Oni su u majicama na kojima je pisalo "Jedan od 11 miliona".

To je bio zvaničan haštag portugalskog trijumfa, jer su fudbaleri tvrdili da je pobedilo 11 miliona zemljaka, ne samo igrači.

Upravo pod ovom parolom je održano slavlje, a sasvim je jasno da se poruka odnosi na Murinja koji je probao da na neki način gradira doprinos trijumfu.

Podsetimo, te večeri se slikao u pižami sa šalom Portugala, slaveći trijumf svoje zemlje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.