Izvor: FudbalSrbija.net, 19.Jan.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije traže pojačanja

19.01.2015.foto:fkradnickinis.rs,Aleksandar Veselić
Fudbaleri Radničkog iz Niša,pod vođstvom novog trenera Milana Rastavca vredno rade pripremajući se za nastavak prvenstvene trke,dok uprava kluba nastoji da ojača redove ekipe kojoj predstoji borba za očuvanje superligaškog statusa.
Imamo dogovor sa Pauljevićem da nam se priključi,,takođe očekujemo i Đuričkovića iz C.Zvezde.Nadamo se i povratku Petrovića iz Malmea,i ukoliko sve bude po našim planovima,biće nam potreban još štoper i špic.Time bi smo skrojili sasvim pristojnu ekipu za prolećni deo prvenstva.„-izjavio je sportski direktor Marko Jovanović.
Trenutno sa ekipom Radničkog trenira i Vladan Stevanović.Igrač našeg porekla koji je rođen i odrastao u Švajcarskoj,i ima oko 80 nastupa u prvoj ligi te zemlje,a nastupao je i za omladinsku reprezentaciju Švajcarske.U Radnički je došao iz Vaduza,a ostaje da se vidi hoće li i potpisati ugovor sa klubom sa Čaira.
 

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BITKA ZA ŽIVOT KLUBA Sudbina Slobode i u rukama navijača

Izvor: Blic, 19.Jan.2015

Posle duže vremena stižu ohrabrujuće vesti sa stadiona Slobode – nova Uprava obezbedila je deo novca za početak priprema seniorske ekipe...- U pregovorima smo sa Fudbalskim savezom Srbije da nam skinu blokadu kako bi mogli da registrujemo pojačanja. Kući fudbala želi da Sloboda nastavi takmičenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.