Nišlije protiv Čukaričkog za produžetak evropske nade

Izvor: Studnel.com, 07.Maj.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije protiv Čukaričkog za produžetak evropske nade

Niške fudbalere za vikend očekuje vrlo bitna utakmica. Čukarički kao prvi privatizovani klub u Srbiji iz godine u godinu igra sve bolje i potpuno zasluženo je na poziciji na kojoj jeste. Pobeđuju i kod kuće i na strani i proizvode svake godine vrhunsku plejadu mladih igrača koji će u budućnosti biti, vrlo moguće, i nosioci reprezentacije. Nakon poraza od Borca u Čačku, Radnički na ovom meču juri sva tri boda koja su mu neophodna za ostanak u trci za Evropu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << a zadatak neće biti nimalo lak, ali imaju i meraklije svoje kvalitete.
Trener Radničkog Milan Rastavac ističe da će njegova ekipa i na ovoj utakmici dati sve od sebe da dođe do bodova. Ulazimo u završnicu prvenstva, utakmica protiv Čukaričkog više je značajna za nas nego za domaćina. Maksimalno ozbiljno se pripremamo da popravimo utisak iz poslednje utakmice, kojom ni sami nismo zadovoljni. Cilj nam je da povratimo funkcionisanje tima na nivo iz mečeva sa Voždovcem i Radnikom, rekao je Rastavac.
Vezista niške ekipe Saša Marjanović smatra da ih očekuje težak zadatak, ali veruje u trijumf svog tima. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Čukarički je ovog proleća od svih timova u plej-ofu zabeležio najbolje rezultate. Imaju sjajne pojedince. A sa druge strane, mi želimo da pružimo bolju igru nego u Čačku. Verujem da možemo da napravimo pozitivan rezultat. Do poslednje utakmice ćemo se truditi da dođemo do našeg cilja, jer nas očekuju sve jači protivnici, istakao je petostruki strelac protiv Radnika.
Radnički se nalazi na petom mestu i ima 29 bodova, bod manje od Vojvodine, koja gostuje ekipi Crvene zvezde.
Vladimir Bogdanović se neće naći u sastavu Radničkog, jer je pored suspenzije zadobio i povredu.
Pravdu na ovom meču deliće Milorad Mažić.

radnickicukarickisuperligaplejof5 kolobanovo brdoevropa

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.