Nisam ni čitao šta potpisujem sa Čukaričkim

Izvor: Mondo, 20.Feb.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam ni čitao šta potpisujem sa Čukaričkim"

Dok počinje svoju treću godinu boravka u Čuki, jedan od najboljih igrača "brđana" slikovito objašnjava koliko poverenje ima u klub.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Neuspeh u prvom "prolećnom" kolu, na gostovanju Radničkom, arhiviran je na Banovom brdu, gde sada razmišljaju isključivo o gradskom derbiju protiv Voždovca u nedelju (13 časova, TV Arena sport).

Ekipa Sima Krunića ostala je u prošloj rundi, na "Čairu", bez jednog od najstandardnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača, Miroslava Bogosavca, koji je morao da napusti igru posle 45 minuta zbog povrede.

Međutim, levi bek je sada spreman, stopalo ga ne boli i već je trenirao za meč protiv "zmajeva".

"Voždovac je protiv Napretka pokazao da je u formi, ali je svakako njihov plus bio što su igrali na veštačkom terenu na krovu. Doveli su stvarno kvalitetna pojačanja, spoj su mladih i iskusnih, u pravom smislu te reči... Nama je otišlo nekoliko igrača, iskusnijih, pre svih Bojić, koji je u Čukaričkom bio pet godina, ali najveći adut je to što smo uglavnom ostali na okupu", rekao je Bogosavac.

Foto: MN Press

Spletom okolnosti, on je sada jedan od igrača sa najvećim stažom.

"Malo je čudno da sam sa 23 godine jedan od iskusnijih u timu, među prvotimcima sa najviše mečeva za klub. Ali, mlađi igrači sjajno primaju sve što im se kaže", kaže o tome.

I ove zime je nagoveštavano da bi Bogosavac mogao da ode sa Brda, ali je ostao i povrh toga potpisao novi ugovor.

"I sada sam bio spreman na svaki mogući rasplet. Već sam to istakao, kad smo ulazili u avion za Kipar, spremao sam se sve vreme kao da ću ostati u Čukaričkom. I to se na kraju i dogodilo. Iskreno, ne znam ni šta sam potpisao, nisam ni čitao, samo sam 'škrabnuo'. Imam puno poverenje u ljude koji vode ovaj klub", dodao je defanzivac, koji je u dresu "brđana" odigrao 79 mečeva.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.