Ninja Zlatan: Kako je Ibrahimović dao 500. gol? Ovako...

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninja Zlatan: Kako je Ibrahimović dao 500. gol? Ovako...

Švedski napadač podsetio na karate udarac kojim je postigao vredno dostignuće u karijeri.

Svoju prvu sezonu u severnoameričkoj soker ligi (MLS) švedski napadač Zlatan Ibrahimović (37) završio je kao drugi na listi strelaca s 22 gola u 27 utakmica. Na jednoj od njih, kada je njegov Los Anđeles Galaksi kao gost izgubio od Toronta (5:3), postigao je i 500. pogodak u karijeri.

Dočekao je centaršut u stilu Šaolin majstora. Kung fu udarcem poslao je loptu pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << protivničkog golmana.

500. Ibra_official pic.twitter.com/e4ZgbusZvo— LA Galaxy (LAGalaxy) 16. септембар 2018.

Dva i po meseca zatim, dok se spekuliše hoće li se vratiti u Milanov dres, Ibrahimović je svoju publiku na društvenim mrežama podsetio na karate gipkost koja mu je pomogla da postigne onakav gol.

Upitao je pratioce: "Sećate li se?"

Do you remember ?! #500 #ninja

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (iamzlatanibrahimovic) дана 27. Нов 2018. у 10:08 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.