Nina Stojanović u glavnom žrebu Jurmale

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Stojanović u glavnom žrebu Jurmale

Mlada srpska teniserka uspela je da se plasira u glavni žreb turnira u Letoniji.

Danas je Nina Stojanović kao četvrta nositeljka u okviru kvalifikacija za plasman na glavni žreb turnira u Jurmali u Letoniji uspela da pobedi Harmoni Tan sa 6:2 i 6:2.

Na taj način je stigla do glavnog žreba ovog WTA turnira gde će igrati protiv Aleksandre Sasnovič, trenutno 42. na WTA listi.

Nina će na ovaj način ući među 200 teniserki na svetu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Veliki uspeh Nine Stojanović!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 20:46

Srpska teniserka uspela je da savlada 49. teniserku sveta...Nina Stojanović u najboljem izdanju...Danas je u okviru turnira u Jurmali u Letoniji uspela da savlada Aleksandru Sasnovič sa 4:6, 6:3 i 6:4 nakon sat i 55 minuta igre...Ovom pobedom je stigla do osmine finala, a očekuje je napredak na WTA...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.