Niksi slavili u MSG za korak bliže plej-inu

Izvor: B92, 23.Jan.2022, 22:29

Niksi slavili u MSG za korak bliže plej-inu

Košarkaši Njujork Niksa savladali su Los Anđeles Kliperse 110:102 u "Medison Skver Gardenu".

Tim Toma Tibodoa vodio je tokom čitavog toka meča, a specifično je da se nikada nisu odvajali na više od maksimalnih 13 poena.

Konstanta prednost na kraju je dovela Nikse do 22. pobede u sezoni i sada su na samo jedan trijumf daleko od pozicije koja vodi u plej-in turnir Istočne konferencije.

Nikse je predviodio Ar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džej Beret 28 poena i 14 skokova i šest asistencija. Pratio ga je Džulijus Rendl sa 24 poena i devet skokova, dok je Furnije dodao 14.

Na ovom meču je debitovao i Kem Rediš koji je nedavno stigao iz Atlante, ali je za nešto više od pet minuta stigao do dva poena i isto toliko skokova.

Na suprotnoj strani se istakao Redži Džekson sa 26 poena. Uz njega, dobru partiju je pružio Ivica Zubac. Hrvatski centar je stigao do dabl-dabl učinka od 17 poena i 13 skokova.

Klipersi su trenutno deveti na Zapadu sa 23 pobeda i 25 poraza, dok Niksi imaju identičan broj pobeda uz 24 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.