Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 09:46

Nikolićeva Lokomotiva na korak od Lige šampiona

Fudbaleri Lokomotive nadigrali su gradskog rivala CSKA sa 2:1 u dramatičnom finišu derbija pretposlednjeg kola Premijer lige Rusije. Tim Marka Nikolića se ovom pobedom učvrstio na drugom mestu tabele koje vodi direktno u Ligu šampiona.
Do pobede u derbiju fudbaleri Lokomotive došli su golovima iz penala koje je realizovao Aleksej Miračuk u 33. minutu i u samom finišu meča >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Ovom pobedom Lokomotiva je došla do drugog mesta na tabeli i ima 54 boda, pet više od trećeplasiranog Krasnodara, koji ima i meč manje.
Drugo mesto vodi direktno u Ligu šampiona, a sa trećeg se ide u kvalifikacije. U svakom slučaju, ako Krasnodar dobije oba preostala meča, koja će igrati na svom terenu protiv Dinama i Ahmata, Lokomotivi će za overu drugog mesta biti neophodna pobeda i u poslednjem kolu protiv Urala u gostima.
Trener Lokomotive Marko Nikolić bio je vrlo zadovoljan posle meča i istakao je da je njegov tim zaslužio pobedu u poslednjim momentima meča.
"Danas je bio derbi. U nekim trenucima je meč bio veoma zanimljiv navijačima, ali i dalje je ovo fudbal u doba koronavirusa. Posebno u poslednjih 20-25 minuta kada timovi igraju pet na pet u različitim delovima terena što mi se ne dopada, ali mi se svidelo kako je Lokomotiva igrala. Momci su ostavili sve na terenu, borili se za svaku loptu. Ako igraš tako nemoguće je da ne daš gol i da ne pobediš.", rekao je Marko Nikolić koji poručuje da najvažnije tek sledi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.