Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 16:42

Nikolić najzad na prvom treningu Lokomotive

„Pred nama je osam finala“, poručio srpski trener igračima

Dugo je čekao da klub zvanično potvrdi njegovo imenovanje. Prošao je pravog „toplog zeca“ besnih ruskih fudbalskih radnika, ogorčenih zbog smene legendarnog Jurija Sjomina. Pa je onda morao u dvonedeljni karantin po dolasku u Moskvu. I najzad danas Marko Nikolić je prvi put poveo trening Lokomotive u sportskom centru Bakovka.

Dobro raspoloženi srpski stručnjak je stao pred igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji su takođe delovali vedro i znatiželjno i prvi put im se obratio. Sa Nikolićem je ostao deo stručnog štaba koji je bio uz bivšeg stratega Sjomina, dok je Marko sa sobom doveo poznate saradnike sa kojima duže radi Gorana Basarića i Radoja Smiljanića.

Glavni cilj, koji je Nikolić saopštio igračima je plasman u Ligu šampiona.

Srećan sam što sam ovde. Ovo kao da je potpuno novi život za mene, pogotovo posle dve nedelje izolacije u hotelu. Srećan sam što sam napokon stigao u Bakovku, što sam se upoznao sa igračima, zaposlenima u klubu i što sam mogao da povedem trening. Prvi utisci su pozitivni, ali oni nisu toliko bitni. Bitno je kakvi ćemo biti 22. jula. Svi sada mislimo o tome. Pred nama je osam utakmica – osam finala. Zato što želimo da igramo u Ligi šampiona naredne sezone“, rekao je Nikolić za sajt Lokomotive nakon prvog treninga.

Rusko prvenstvo će se nastaviti za nedelju dana, 20. juna, a Nikolić će debitovati u Moskvi, kod kuće, u utakmici protiv Orenburga. Lokomotiva je na drugom mestu tabele i boriće se da tu i ostane, pošto je lider Zenit daleko sa devet bodova prednosti.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.