Nikolić: Zvezda je favorit, ali dolazimo da se borimo

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zvezda je favorit, ali dolazimo da se borimo

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem duelu protiv njegove ekipe u domaćem šampionatu.
(FOTO: V. Marković)
Zvezda je apsolutni favorit, pogotovo na domaćem terenu… Nikako ne smemo ući u jurnjavu s njima, jer imaju izuzetno sposobne igrače. Mi smo dosta slabija i umorna ekipa, ali se nećemo predavati, pružićemo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << od sebe – rekao je Nikolić agenciji Beta.
Kragujevčani trenutno imaju jednu pobedu manje od Zvezde u Superligi, pošto su posle prvog kola i poraza od Partizna vezali dva trijumfa, protiv Crnokose 90:74 i Metalca 80:69.
Zvezda je za nas veliki zalogaj… Nama je važno da se borimo za prva četiri mesta i da pobeđuejmo slabije ekipe, da u tim mečevima učinimo maksimum – rekao je Nikolić.
On je dodao da crveno-beli, pored kvaliteta, imaju i prednost duge klupe, kao i da se izostanak Raška Katića i Ivana Radenovića neće mnogo primetiti.
Kod njih u timu svi igraju, jako su dobri, imaju odlične individualce. Katić im neće igrati, za Radenovića nemam informaciju, ali će nadomestiti oni to svojom klupom – rekao je Nikolić.
Strateg Radničkog rekao je da njegova ekipa ima dosta problema sa povredama, pošto će čka pet igrača biti van tima, a da se posle duže pauze u ekipu vratio Stefan Jović.
Crvena zvezda će u subotu od 19.00 u hali Pionir dočekati Radnički u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: "Ne smemo u jurnjavu sa Zvezdom!"

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2014

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca izjavio je da njegovi izabranici ne smeju da uđu u jurnjavu sa Crvenom Zvezdom u subotnjem duelu jer beogradski sastav ima dužu klupu i kvalitet na svojoj strani.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.