Nikolić: Teško će mi biti na gostujućoj klupi

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Teško će mi biti na gostujućoj klupi

"Šanse su 50-50 odsto", kaže trener Videotona

Nema dileme - predstojeći dvomeč sa Partizanom u plej-ofu za Ligu Evrope biće poseban doživljaj za trenera Videotona Marka Nikolića.

U Humskoj se sa zadovoljstvom prisećaju prošlogodišnje duple krune osvojene s njim na čelu, ali sada će udariti na mađarski tim koji predvodi 38-godišnji srpski stručnjak.

"Znam da su svi u Mađarskoj srećni što smo izbacili sinoć Bordo. To je lepo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne zaboravimo da nas pre Partizana i Lige Evrope čekaju utakmice u prvenstvu koje su takođe izuzetno važne za Videoton", podseća Nikolić u izjavi za klupski sajt.

Kormilar mađarskog vicešampiona je svestan težine okršaja s crno-belima.

"Te utakmice neće biti značajne samo za mene, tu su moji saradnici Smiljanić i Basarić koji su tamo radili, kao i dva bivša igrača crno-belih Danko Lazović i Marko Šćepović. Svi mi volimo Partizan, i navijači Partizana vole nas, i da budem iskren nisam želeo da igramo protiv njih, baš zbog tih pomešanih osećanja. Nije tajna da sam proveo divan period na klupi crno-belih i ostvario uspeh i teško će mi biti da sedim na klupi za gostujuće trenere, sreća da ne moram u Beograd kao igrač", istakao je kroz smeh Nikolić.

Jedno je sigurno - trener Videotona očekuje neizvestan dvomeč.

"Nalazimo se na korak od ispunjenja sna, samim tim i plasmana u grupnu fazu. Mislim da su šanse 50-50 odsto, jer su oba tima u mogućnosti da prikažu kvalitetan fudbal. moramo da budemo stabilni i inteligentni, taktički perfektni kao protiv Bordoa. Druga utakmica će nam biti značajna. Ako ponovimo partiju protiv Francuza, idemo dalje", zaključio je Marko Nikolić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.