Nikolić: Novi Pazar najteži mogući protvnik, verujem u prolaz

Izvor: Blic, 23.Okt.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Novi Pazar najteži mogući protvnik, verujem u prolaz

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je Novi Pazar najteži mogući protivnik u osmini finala, ali je istakao da veruje u svoje fudbalere i njihovu sposobnost da prođu u sledeći krug Kupa Srbije.

"Novi Pazar je najteži mogući protivnik koga smo mogli da dobijemo, pa još na njihovom stadionu. Nije to onaj Pazar od prošle godine sa mnogo problema. Sada imaju tim vredan poštovanja, dugo su na okupu, imaju dobrog trenera i pun stadion. Očekuje nas nimalo lak posao, ali cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je jasan - plasman u sledeću rundu takmičenja", rekao je Nikolić.

Novi Pazar dočekuje Rad u sredu 14 časova na svom terenu. "Građevinari" su odlično počeli sezonu, ali su u poslednja dva kola pretrpeli poraze od po 1:0, u utakmicama u kojima su imali mnogo šansi, ali ih nisu iskoristili.

Nikolić je rekao da dva poraza posle serije pobeda nije uticalo loše na ekipu i veruje da je Novi Pazar prava prilika da se ekipa vrati na pobednički put.

"Verujem da se to uopšte nije odrazilo na igrače, a utakmica će biti pravi test trenutnog stanja. Pretrpeli smo dva identična poraza u utakmicama koje su ličile kao jaje jajetu. U njima nam je jedino falila takmičarska nit. Ispit je težak, ali verujem da će igrači reagovati na pravi način", rekao je Nikolić.

Svi igrači su fizički spremni za igru, jedino neće nastupiti Goran Čaušić, koji je dobio crveni karton u meču sa Partizanom.

Povezane vesti: Bekvalac: Novi Pazar može preko Rada do osam najboljih u Kupu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.