Nikolić: Nismo favoriti protiv Vojvodine

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nismo favoriti protiv Vojvodine

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da crno-beli u predstojećem duelu sa Vojvodinom nisu favoriti, iz jednostavnog razloga što u derbijima nema favorita.
"Vojvodina je tim za poštovanje, sjajno su započeli prvenstvo, ekipa je spoj iskusnih igrača i mladih i talentovanih poput Gaćinovića i Babića. Na ruku nam ne ide >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ni tradicija i moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo ih pobedili", izjavio je NIkolić na konferenciji na medije.

Nikolić, bivši trener Novosađana, ponovio je da je rano za bilo kakvu priču da je neka utakmica odlučujuća.

"Ko može na trećini prvenstva da donosi takav zaključak može da se smatra neozbiljnim. Možda se posle pobede protiv Zvezde stekao utisak da ćemo se prošetati do titule, ali dobili smo opomenu i sad je vreme da se izborimo sa najboljima", naveo je NIkolić.

Crno-beli su posle trijumfa u 147. večitom derbiju "vezali" poraze protiv Bešiktaša u Ligi Evrope i Jagodine u prvenstvu, a potom su u zaostalom meču osvojili samo bod protiv OFK Beograda.

"I sreća nam je okrenula leđa na prethodnim utakmicama, ali mora da je nečim nismo zaslužili. Sad je vreme da se pokažemo, imam poverenje u igrače, trče odlično, možda su malo mentalno umorni, ali oni su najbolji i izneće teret do kraja jeseni", zaključio je Nikolić.

Derbi utakmica 11. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati u Humskoj.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Vojvodina je „iskusan tim“

Izvor: Beta Video, 31.Okt.2014

BEOGRAD - Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da je Vojvodina ``iskusan tim, za poštovanje`` sa fenomenalnim početkom sezone i ``fascinantnim brojem bodova``.(CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.