Nikolić: Borićemo se dok god postoje šanse!

Izvor: RTS, 09.Maj.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Borićemo se dok god postoje šanse!

Trener Partizana Marko Nikolić, u najavi meča sa Voždovcem, ističe da njegov tim zanimaju samo pobede do kraja Superlige. Dokle god postoji matematička šansa za titulu, borićemo se najbolje što možemo, rekao je strateg crno-belih.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegovim fudbalerima ne treba posebna motivacija u predstojećoj prvenstvenoj utakmici sa Voždovcem.

"Nikakva posebna motivacija nam nije potrebna za sutrašnju utakmicu, kao ni za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svaku drugu. Šanse da budemo uspavani mislim da ne postoje i idemo na pobedu", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 20 sati protiv Voždovca, utakmicu 28. kola Superlige Srbije. Tri kola pre kraja Partizan ima tri boda manje od Crvene zvezde.

"Vezali smo dve jako dobre i važne pobede i dokle god postoji matematička šansa za titulu, borićemo se najbolje što možemo", istakao je Nikolić.

Trener crno-belih je dodao da će protiv Voždovca imati sve igrače na raspolaganju. On je naveo da je Voždovac verovatno najiskusnija ekipa u domaćem prvenstvu.

"Voždovac je jedna od najiskusnijih, ako ne i najiskusnija ekipa u prvenstvu. Njihovi igrači su odigrali stotine utakmica u Superligi, a imaju i veliko međunarodno iskustvo, ali naš cilj je jasan - da ostvarimo sve pobede do kraja", rekao je on.

Nikolić je naglasio da ne zna da li će nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović nastupiti za Voždovac i nije želeo da govori o tome da li su crno-beli zainteresovani da ga dovedu u letnjem prelaznom roku.

"Periferno razmišljamo o prelaznom roku jer pred sobom imamo tri utakmice i veoma jasan cilj, i neće nam pomoći ako budemo razmišljali o drugim stvarima", rekao je Nikolić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikolić: Igračima ne treba posebna motivacija, dovoljno samo da pogledaju grb koji nose!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2014

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je atmosferom sa kojom njegov tim ulazi u meč sa Voždovcem (subota 20.00, TV Arena Sport 1). Strateg crno-belih ima samo reči hvale za narednog rivala. "Dočekujemo Voždovac posle dve dobre utakmice i pobeda. Matematički još imamo šansu da se borimo za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.