Izvor: RTS, 28.Maj.2022, 17:05

Nikola Jokić na stokholmskom hipodromu

”Moj san je da, posle košarkaške karijere, dođem u Srbiju i budem kasački trener”, prenosi njegove reči sa Solvale, hipodroma uz Stokholmu, tamošnji Aftonbladet.
Kako se navodi, Jokić je ”u svakodnevnom životu” jedan od najboljih košarkaša današnjice.

U tekstu se ističu njegovi skoriji individualni uspesi - uzastopni MVP NBA lige, četiri puta učesnik Ol-star >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice - ali Jokić nije košarkaškim povodom u Švedskoj.
Provodi vikend u Švedskoj jer želi da bude deo tamošnjeg trkačkog vikenda.

Na fotografijama se vidi kako ”zagreva konja Vitruvija”.
”Moj san je da, posle košarkaške karijere, dođem u Srbiju i budem kasački trener”, rekao je Jokić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

JOKIĆ NA SPEKTAKLU U STOKHOLMU! Došao privatnim avionom sa ocem i trenerom Pribićem: Pred Šveđanima odmah provozao konja! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Maj.2022, 10:45

Nikola u glavnom gradu Švedske poručio da je njegov san da se po završetku karijere vrati u Srbiju i postane trener kasača

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.