Niko kao Nađa

Izvor: Glas javnosti, 30.Dec.2009, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko kao Nađa

Ne strahujući za rejting, najbolji srpski plivač Milorad Čavić izjavio je da je u stvari Nađa Higl obeležila 2009. godinu, jer je uspela da osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Rimu bez pravih uslova i podrške države.

- Najznačajniji uspeh ove godine ostvarila je Nađa Higl. S obzirom na uslove i na sve što su ona i njen brat Sebastijan prošli, ovo je fantastičan uspeh. Nisu imali pomoć države, ni podršku, a postigli su veliku stvar za svoju zemlju. Zbog toga kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da je ona obeležila ovu godinu - rekao je Čavić.

Srpski plivač osvrnuo se i na sezonu koju je ostavio iza sebe i obećao da će na EP u Budimpešti sredinom sledeće godine osvojiti bar dve zlatne medalje.

U SVAKOM  POGLEDU BOLjE

Milorad Čavić je naglasio da je 2009. godina bila izuzetno teška i poželeo da sledeća bude mnogo bolja.

- Samo želim sebi i, naravno, svima puno zdravlja i sreće. Treba da podržavamo jedni druge. Nadam se da kriza neće pogoditi Srbiju i 2010. godine. Međutim, ako se budemo međusobno podržavali, biće sve OK. Verujem da će naredna godina u svakom smislu biti bolja - kaže Čavić.

Milorad Čavić je istakao da je potrebno najmanje sedam meseci napornih priprema da bi se ostvario dobar rezultat na nekom velikom takmičenju.

- Treniraću na istom nivou kao i ove godine. Jednostavno, potrebno je da se pripremam sedam i po meseci za Evropsko prvenstvo. U Italiju se vraćam 10. januara kad počinjem sa ozbiljnim treninzima za predstojeća takmičenja - konstatovao je Čavić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.