Nikad viđeno u Italiji, igrači Napolija odbili poslušnost!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad viđeno u Italiji, igrači Napolija odbili poslušnost!

Kazneni karantin je čuvena mera, iako nema nikakvo uporište u zakonu. Ali, od sinoć gledamo novu eru, šta će učiniti DeLaurentis?

U Napoliju dosta tenzija, pisali smo juče, Anćeloti kao i igrači su protiv odluke predsednika DeLaurentisa da ovu nedelju provedu u karantinu, kao kaznu za poraz u Rimu.

Napoli sinoć nije pobedio Salcburg, ali i dalje drži ključeve osmine finala u svojim rukama, potrebna su im tri boda iz poslednja dva meča, odnosno pobeda protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpula u gostima ili što je mnogo lakše trijumf protiv Genka na "San Paolu".

Kako su igrači i trener izrazili protest?

Naime, Anćeloti i Ljorente se nisu pojavili na obaveznoj konferenciji za štampu.

UEFA je bila šokirana i najavila kaznu za klub.

Takođe igrači, odnosno većina njih su odbili da se posle meča vrate u Kastel Volturno, trening centar, jednopstavno su otišli kući.

"Il Matino" tvrdi da su konsultovali i advokate i da klub nema pravo na ovaj način da ih kažnjava, mada je ovo običaj u Italiji.

Anćeloti inače jeste bio protiv odluke DeLaurentisa, ali je rekao da je on samo trener i da mora da prihvati naređenje predsednika.

Sa druge strane, nema razumevanja za pobunu ove vrste, odnosno igrače koji su se oglušili o naređenje i nisu se vratili u karantin.

Na potezu je DeLaurentis.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Reci tati da idemo kući", novi detalji napolitanske pobune, Anćeloti ima strašnu ponudu!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019

Šta se sve dešavalo, ko je otišao kući, ko u karantin, i dalje se čeka reakcija DeLaurentisa...Napuljska pobuna traje, klub, ali i predsednik DeLaurentis se nije oglasio nakon što su umesto da uđu u klupski bus, igrači svojevoljno otišli kući, ne želeći da nastave boravak u karantinu u Kastel...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.