Nije strašno, Bogdan na pauzi nekoliko nedelja

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije strašno, Bogdan na pauzi nekoliko nedelja

Srpski reprezentativac prošao dobro

Kako je izgledalo u prvi mah, prognoze su dobre.

Povreda skočnog zgloba Bogdana Bogdanovića u duelu sa Žalgirisom je delovala strašno. Ali prve lekarske prognoze glase da se srpski as vraća na teren za dve ili tri nedelje.

Bogdanović je prilikom prodora nagazio na nogu Lea Vesteramana i izvrnuo zglob, posle čega je sa bolnom grimasom uz pomoć lekarskog osoblja napustio parket. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je izgledalo da je reč o težoj povredi, prve prognoze su optimistične i Bogdan bi sredinom novembra opet trebalo da se nađe na parketu. U pitanju je zglob sa kojim je Fenerbahčeov košarkaš i ranije imao problema, ali očigledno da je reč o distorziji koja ne zahteva dužu pauzu.

Posle meča, Vesterman je uputio poruku podrške nekadašnjem saigraču iz Partizana i poželeo mu brz oporavak uz objašnjenje da nije imao nameru da ga povredi. Bogdanović nije ništa zamerio Francuzu i takođe se preko društevnih mreža zahvalio Vestermanu i brojnim navijačima na podršci uz obećanje da će se brzo vratiti na parket.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.