Nije greška, evo koliko je Mario Baloteli plaćao kašnjenje na treninge!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije greška, evo koliko je Mario Baloteli plaćao kašnjenje na treninge!

Saigrač iz Sitijevih dana otkrio "razlog".

Mario Baloteli će najverovatnije ostati jedan od igrača za frazu "sta bi bilo kad bi bilo". Italijan je u par navrata pokazivao neverovatne golgeterske sposobnosti, da bi ubrzo takva partija bila sklonjena u drug plan zbog njegove glave.

Gostujući na radiju BBC-ja, Mika Ričards nekadašnji saigrač Italijana na "Etihadu" u dresu Mančester Sitija je otkrio i dobru stranu Balotelijevog kršenja pravila.

"Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je kasnio. Novac sakupljen od kazni smo donirali u humanitarne svrhe. Do decembra smo imali više od 100 hiljada funti samo od Balotelijevog kašnjenja", otkrio je Ričards.

"Balo" se trenutno nalazi u svojoj Breši, po povratku u Seriji A nastupio je na sedam utakmica sa dva postignuta gola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.