Nije Dibala, evo kakvu trampu Junajted predlaže Juventusu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Dibala, evo kakvu trampu Junajted predlaže Juventusu!

Igrač koga Solskjer silno želi...

Posle vesti da bi Junajted mogao da menja Lukakua za Dibalu, večeras se pojavila nova informacija.

Naime, italijanski mediji su preneli da bi "Đavoli" radije novac i Daglasa Koštu koji je velika želja Solskjera.

I Dibala i Daglas Košta će se utorak pojaviti na pripremama, tačnije njihovom nastavku posle učešća na Kopa Amerika. Trebalo bi da razgovaraju o statusu u klubu sa Sarijem.

Novi trener vidi Dibalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u timu, sa druge strane konkurencija na bokovima je strašnja, tu su Ronaldo, Bernadeski i Kuadrado, a verovatno i Mandžukić može da igra kao kod Alegrija po levoj strani.

Bilo kako bilo, videćemo razmišljanja Košte, a Lukaku je danas bio na sastanku sa menadžerom i preko društvenih mreža poručio da se razgovori nastavljaju.

Inter nije odustao, ali je i dalje suma od 85 miliona neprihvatljiva za milanski klub. Naravno, Juventus bi morao da doplati za Lukakua, videćemo hoće li nešto od svega biti, obično ove trampe idu teško...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.